Politika privatnosti

Poslednje ažuriranje: 01 jul, 2022

Drago Projekt d.o.o. ("nas", "mi" ili "naš") upravlja https://smart-me.rs veb sajtom ("Servis").

 

Ova stranica vas obaveštava o našoj politici vezanoj za prikupljanje, korišćenje i otkrivanje ličnih informacija tokom vašeg korišćenja našeg servisa.

 

Mi poštujemo vašu privatnost i nećemo koristiti ili deliti vaše podatke ni sa kime, osim kako je opisano u ovoj politici privatnosti.

 

Mi koristimo vaše lične informacije za pružanje i poboljšanje usluga servisa. Korišćenjem servisa saglasni ste na prikupljanje i korišćenje podataka u skladu sa ovom politikom. Ukoliko nije drugačije definisano, termini koji se koriste u ovoj politici privatnosti imaju isto značenje kao u našim uslovima korišćenja, dostupnim na https://smart-me.rs/uslovi-koriscenja

 

Prikupljanje i upotreba

 

Dok koristite naš servis možemo da tražimo da nam dostavite određene lične podatke koje možemo da se koristimo da vas kontaktiramo ili za identifikaciju. Lični identifikacioni podaci modu da obuhvataju, ali nisu ograničeni na, vašu e-mail adresu, ime, broj telefona, adresu ("Lične informacije").

 

Podaci tokom logovanja

 

Mi takođe možemo da prikupimo informacije koje vaš pretraživač šalje svaki put kada koristite naš servis ("Prijavni podaci"). Ovi prijavni podaci mogu da sadrže informacije kao što su internet protokol ("IP") adresa vašeg računara, tip pregledača, verzija pregledača, stranice koje ste posetili tokom korišćenja našeg servisa, vreme i datum vaše posete, vreme provedeno na tim stranicama kao i druge statitstike.

 

Pored toga, možemo da koristimo usluge trećih strana kao što je Google Analytics koji prikuplja, prati i analizira informacije tog tipa u cilju da se poveća funkcionalnost našeg servisa. Ove treće strane pružaoca usluga imaju rešene svoje politike privatnosti kako koriste te informacije.

 

Kolačići

 

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka, što može uključivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolačići se šalju sa veb sajta na vaš internet pretraživač i skladište se na hard disku vašeg računara.

 

Mi koristimo "kolačiće" za prikupljanje informacija. Možete da podesite vaš pretraživač da odbije sve kolačiće ili da označi kada se kolačići šalju. Međutim, ako ne prihvatite kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove našeg servisa.

 

Provajderi

 

Možemo da angažujemo usluge trećih strana, odnosno druge kompanije i pojedince da olakšaju naše usluge, da obezbede servis u naše ime, da obavljaju usluge servisa ili da nam pomognu u analizi korišćenja našeg servisa.

 

Ove treće strane imaju pristup vašim ličnim informacijama samo za obavljanje ovih poslova u naše ime, a obavezni su da neće otkrivati ili koristiti za bilo koje druge svrhe.

 

Bezbednost

 

Bezbednost vaših ličnih informacija je važna za nas, ali zapamtite da nijedan metod prenosa preko interneta ili metod elektronskog skladištenja nije 100% siguran. Dok nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljive načine da zaštitimo vaše lične podatke, ne možemo garantovati apsolutnu bezbednost.

 

Međunarodni transfer

 

Vaše informacije, uključujući lične podatke, mogu se preneti i održavani na računarima koji su locirani van vaše države, pokrajine ili druge vladine jurisdikcije, gde se zakoni o zaštiti podataka mogu razlikovati od onih iz vaše nadležnosti.

 

Ukoliko se nalazite van Srbije i odlučite da nam pružite informacije, molimo imajte na umu da mi prenosimo informacije, uključujući lične informacije, u Srbiju gde ih obrađujemo.

 

Vaš pristanak na ovu politiku privatnosti praćen vašim podnošenjem takvih informacija predstavlja vaš pristanak na takav transfer.

 

Linkovi ka drugim veb sajtovima

 

Naš servis može sadržati linkove ka drugim veb sajtovima kojima ne upravljamo. Ukoliko kliknete na link treće strane, bićete preusmereni na njihov veb sajt. Savetujemo vam da pregledate politiku privatnosti svakog veb sajta koji posetite.

 

Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu veb sajtova ili usluga bilo koje treće strane.

 

Privatnost dece

 

Naš servis se ne odnosi na nikog ispod 13 godina ("Deca").

 

Mi možemo nesvesno da prikupimo lične podatke od dece mlađe od 13 godina. Ukoliko ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam vaša deca daju lične podatke, molimo kontaktirajte nas. Ako budemo bili svesni da smo prikupili lične podatke od dece mlađe od 13 godina bez verifikacije saglasnosti roditelja, preuzećemo korake da uklonimo te informacije sa naših servera.

 

Promene u ovoj politici privatnosti

 

Možemo ažurirati našu politiku privatnosti sa vremena na vreme. Obavestićemo vas o bilo kakvoj promeni postavljanjem nove politike privatnosti na ovoj stranici.

 

Savetujemo vam da povremeno pregledate ovu politiku privatnosti za bilo kakve promene. Promene u ovoj politici privatnosti stupaju na snagu nakon objavljivanja na ovoj stranici.

 

Kontaktirajte nas

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa ovom politikom privatnosti slobodno nas kontaktirajte.